Facebook Logo
RU

Вітаємо всіх з Новорічними святами!


Ми щиро сподіваємось, що 2021й рік принесе нам більше щасливих днів, маленьких і великих радощів, посмішок і успіхів. Так, 31 грудня - це не чарівна паличка, за помахом якої все зміниться і життя стане таким, як раніше. Але можна почати його змінювати власноруч.
Провести час з рідними, які потребують підтримки. Змінити роботу. Поїхати у відпустку. Почати навчання.Запустити власну справу, відкриття якої відкладаєш на “кращі часи”. Годі чекати вигаданих приводів. Кожен день і так чудово підходить, щоб змінити життя на краще. 

Це не просто красиві слова, ми так кажемо, тому що теж почали змінюватись.

Чому? 

Бо набридло уявляти машинки, літаки і кораблі, коли згадують логістичні компанії.Не хочеться стереотипних асоціацій з великими контейнерами, проблемами і напрягами. Наша мрія і мета - зробити так, щоб на головне місце стали люди. Люди, які консультують інших людей. Люди, які везуть. Люди, які справді розуміють. Люди, які не шукають, як обдурити. Люди, які завжди поруч.

Ми теж люди і нам складно. Але ми зробили перші кроки. Змінили темні кольори, спростили сайт, з’явились у соціальних мережах, підключили всі можливі засоби зв’язку. Розробили нову айдентику і поставили глобальні цілі. Так, це лише маленький початок, але ми віримо у силу людей і те, що все вийде. 

Новий рік

Наша команда дякує всім людям за цей рік. Тим хто працював з нами, або просто  підтримував.

Змінюйся, а NTY буде поруч.